Online aankopen retourneren? Dat kan altijd.

Ben je ontevreden over je aankoop? Dan kun je het product, binnen de bedenktijd, retourneren. Is het product kapot of incompleet? Dan kan het zijn dat dit klopt maar dat je hier niet bewust van was bij de aanschaf.  Het betreft namelijk een tweedehands/ incompleet product. Eventuele mankementen geven wij altijd aan. Het kan natuurlijk zijn dat we iets over het hoofd hebben gezien. Hier gaan we graag over in gesprek. Neem alstublieft contact met ons op.

100%

Duurzaam

100%

Inclusief

Retourbeleid re-playplaats

Laatst bijgewerkt: 10-3-2024

Over Re-PlayPlaats.nl

Re-PlayPlaats.nl is een initiatief van zorgorganisatie ErvaarWerk en fungeert als een tool voor dagbesteding voor onze deelnemers. We willen benadrukken dat de producten die we verkopen geen eigendom zijn van ErvaarWerk, maar dat we deze in opdracht van derden (onze inbrengers) verkopen. Onze producten kunnen tweedehands zijn en variëren in staat, inclusief mogelijke beschadigingen of ontbrekende onderdelen. De foto’s van de producten dienen als referentiekader.

Retourneren van Producten

 1. Defecte of Ernstig Beschadigde Producten:
  • Als je een product ontvangt dat ernstiger beschadigd is dan je had verwacht op basis van de foto’s van het product, neem dan binnen 7 dagen na ontvangst contact met ons op via contactgegevens. We zullen je graag helpen het probleem op te lossen.
 2. Verkeerde Producten Ontvangen:
  • Als je per ongeluk het verkeerde product hebt ontvangen, neem dan binnen 7 dagen na ontvangst contact met ons op. We zullen ervoor zorgen dat je het juiste product ontvangt en regelen de retourzending van het verkeerde product.
 3. Retourneren om Andere Redenen:
  • Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop en het product in originele staat verkeert, kun je het binnen 30 dagen na ontvangst retourneren voor een terugbetaling of omruiling. Houd er rekening mee dat onze producten tweedehands kunnen zijn en kunnen variëren in staat. De kosten voor retourzending zijn voor eigen rekening.

Voorwaarden voor Retourneren:

 • Producten moeten worden geretourneerd in hun originele staat, inclusief alle accessoires en verpakkingen.
 • Retourzendingen moeten worden voorzien van een geldig retournummer, verkregen via onze klantenservice.
 • We behouden ons het recht voor om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeeltelijke terugbetaling te verlenen als de geretourneerde producten niet voldoen aan onze retourvoorwaarden.

Terugbetalingen:

 • Terugbetalingen worden verwerkt binnen 7-14 werkdagen na ontvangst en inspectie van de geretourneerde producten.
 • De terugbetaling zal worden uitgevoerd via de oorspronkelijke betaalmethode, tenzij anders overeengekomen.

Contactgegevens voor Retouren:

 • Voor vragen over retouren of om een retourzending aan te vragen, neem contact op via contact.

Let op: Dit retourbeleid is onderhevig aan wijzigingen. Controleer regelmatig onze website voor eventuele updates.